5 personen aangehouden bij de mafia moorden in Nişantaşı

Van de 7 personen die voorgeleid waren aan de rechter voor de moord op Vedat Şahin en zijn chauffeur Ferdi Topal in Nişantaşı, wordt het verblijf van 5 van hen verlengd.

5 personen aangehouden bij de mafia moorden in Nişantaşı
Editör: Turkinfo.nl
13 Aralık 1901 - 20:45

De verhoren over deze moordzaak gaan nog steeds verder.



Van de 14 personen die aangehouden zijn door een gezamenlijke inzet van de politieeenheid die zich bezig houdt met de georganiseerde misdaad en de openbare veiligheid in Istanbul zijn er 7 vanmorgen na hun registratie bij de politie doorgestuurd naar de rechter in Çağlayan.



Van de 7 personen die vrijgesproken zijn, zijn 3 vrijgesproken door de politie en de overige 4 door de uitspraak van de officier van Jusitie van de eenheid die zich bezighouden met Terror misdaden, Önder Yaman.





5 PERSONEN AANGEHOUDEN

Na een 7 uur durende verhoor van de 7 aangehoden personen door de Officier van Justitie, Önder Yaman, zijn deze 7 personen voorgeleid aan de rechtbank met als schuld "moord op 2 personen met voorbedachte rade". Deze 7 voorgeleide personen zijn verhoord door de plaatsvervangend 3de Magistraat Rechter İslam Çiçek. De rechter heeft 5 van de 7 aangehouden en de overige 2 vrijgesproken.



FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Tüm gelişmelerden haberdar olmak için Turkinfo Hollanda Haber'i:

Adreslerinden takip edin!