Wederom ontslag in de Tweede Kamer

Vorige week heeft Wassila Hachchi van D66 haar ontslag ingedient omdat ze in de campagne team van Clinton actief zal zijn. Nu heeft Bart de Liefde van de VVD aangegeven afscheid te nemen van de Tweede Kamer.

Wederom ontslag in de Tweede Kamer
Editör: Turkinfo.nl
28 Ocak 2016 - 07:39

Ontslagen in de Tweede Kamer volgen elkaar op. Binnen 2 weken hebben 2 kamerleden hun ontslag ingedient en hebben de Tweede Kamer verlaten.



Wassila Hachchi van D66 heeft ontslag genomen om actief bezig te zijn in de campagne team van Hillary Clinton, die als kandidaat van de Democraten in Amerika haar aan het voorbereiden is voor de verkiezingen in oktober.



Volgens de berichtgeving van de partij gaat ze naar Amerika om haar daar te vestigen en onderdeel te worden van de campagne team van Clinton.

De Marokaanse Hachchi, die in Nederland geboren is, is Tweede Kamer lid sinds 2010. Hiervoor had ze een functie bij de Ministerie van Defensie en Economie.



Na dit ontslag heeft gisteren ook de VVD’er Bart de Liefde zijn ontslag kenbaar gemaakt in de Tweede Kamer. De kamerlid, die aangeeft verder te gaan met de laatste tijd in opspraak zijnde Uber taxi, geeft aan zijn partij hier eerder al voor te hebben gewaarschuwd. Hij had aangegeven zich niet meer kandidaat te stellen en in geval van een betere baan zijn ontslag zou indienen.



Partijleider Alexander Pechtold van D66 en Halbe Zijlstra van VVD bedanken beide kamerleden voor hun bewezen diensten in de afgelopen jaren.



@MD


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Tüm gelişmelerden haberdar olmak için Turkinfo Hollanda Haber'i:

Adreslerinden takip edin!