We verafschuwen elke vorm van terorrisme!

Op dinsdag 22 maart 2016 zijn bij terorristische aanslagen in Brussel op onschuldige mensen vele onschuldige mensen overleden en vele andere mensen gewond geraakt.

We verafschuwen elke vorm van terorrisme!
Editör: Turkinfo.nl
23 Mart 2016 - 18:50

De aanslagen die gepleegd zijn op de luchthaven en de metro station, plekken waar vele mensen bij elkaar komen, hebben ertoe geleid dat vele onschuldige mensen zijn overleden en vele gewond zijn geraakt. Ook heeft dit tussen de bevolking geleid tot vele paniek. Het maakt niet uit door wie of op wie een terroristische aanslag gepleegd is, het is altijd een daad tegen de menselijkheid. Deze aanslagen in Brussel zijn niet anders dan de eerdere aanslagen in Istanbul en Ankara. Dit omdat ieder vorm van terroristische aanslag tot doel heeft de onschuldige mensen en de vrijheid van de mensen onder druk zet.



Terroristische aanslagen die gepleegd worden om in de bevolking onrust en paniek te zaaien hebben de afgelopen 30 jaar bewezen wat een grote ellende dit is. Elke vorm van terorrisme wordt door de moslim bezoekers van de moskeeen in Nederland verafschuwd. De moslim bezoekers betreuren tevens de daden die in naam van de islam worden gepleegd.



Als Islamitische Stichting Nederland staan wij altijd recht tegenover elk vorm van terorrisme en elk terorristische organisatie in de wereld. Langs deze weg willen we de Belgische bevolking condoleren en hopen dit soort aanslagen nergens op de wereld meer te zien.



We delen het verdriet van de Belgische bevolking en de nabestaanden van de overleden en hopen een voorspoedig herstel van de gewonden van deze aanslagen.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Tüm gelişmelerden haberdar olmak için Turkinfo Hollanda Haber'i:

Adreslerinden takip edin!