Voorbereidingen Galatasaray voor wedstrijd tegen Eskisehirspor

Voorbereidingen Galatasaray voor wedstrijd tegen Eskisehirspor
Editör: Turkinfo.nl
01 Nisan 2016 - 06:21

Galatasaray is druk bezig met de voorbereidingen op de wedstrijd tegen Eskisehirspor, de wedstrijd in de 27ste week van de Spor Toto Süper Lig competitie wat gepland staat voor zaterdag 2 april.



Op de trainingscomplex Florya Metin Oktay heeft Galatasaray onder leiding van trainer Jan Olde Riekerink op de training, die besloten was, een partijspel gespeeld nadat eerst een oefening uitgevoerd werd wat voornamelik bedoeld was voor de verdedigende tactieken.



De spelers die verplichtingen hadden voor hun nationale team, Selçuk İnan, Yasin Öztekin, Lukas Podolski en Martin Linnes, hebben allemaal deelgenomen aan de training. Wesley Sneijder, die geblesseerd terugkwam van het Nederlandse elftal, is bezig met zijn herstelprogramma.



Sinan Gümüş en Sabri Sarıoğlu hebben apart van het team getraind nadat ze hun herstel programma van hun blessure afgewerkt hebben. Hakan Balta is begonnen aan zijn herstel in de zaal trainingen.



Vandaag zal Galatasaray zijn laatste training afwerken als voorbereiding op de wedstrijd morgen tegen Eskişehirspor. Na de training zullen de spelers en staf met een prive vliegtuig naar Eskişehir vliegen.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Tüm gelişmelerden haberdar olmak için Turkinfo Hollanda Haber'i:

Adreslerinden takip edin!