Van Gaal periode bij Manchester United afgelopen

Van Gaal heeft, na 2 jaar het team van Manchester United begeleid te hebben en deze periode te hebben afgerond met de Engelse beker, heeft afscheid genomen.

Van Gaal periode bij Manchester United afgelopen
Editör: Turkinfo.nl
24 Mayıs 2016 - 09:12

Manchester United en Louis van Gaal hebben een punt gezet achter de samenwerking.



Volgens de berichtgeving in de Engelse media is Louis van Gaal, die in 2014 na de FIFA world cup aangestepd was als trainer van Manchester United, ontslagen nadat de afgelopen 2 jaar niet het gewenste resultaat is behaald.



Louis van Gaal dat in clubverband clubs als Ajax, Barcelona en Bayern Munchen onder zijn hoede heeft gehad en 7 landstitels heeft behaald, heeft in zijn eerste seizoen bij Manchester United met 70 punten de vierde plaats gehaald en daarmee een ticket weten te bemachtigen voor de UEFA Champions League.



Dit seizoen wist Manchester United maar 1 week op de eerste plaats te staan in de reguliere competitie. Het seizoen dat met ups en downs is verlopen is geeindigd op de vijfde plaats met 66 punten. Hiermee heeft Manchester United een ticket gekregen voor de UEFA Europa League.



Van Gaal, dat met Manchester United wel de finale wist te bereiken van de Engelse beker, heeft in de verlenging van de wedstrijd tegen Crystal Palace met 2-1 weten te winnen van Crystal Palace en heeft hiermee de enige prijs van de afgelopen 2 jaar voor Manchester United weten te winnen.



Vandaag wordt verwacht dat Manchester United Jose Mourinho, waarmee eerder al een principe akkoord was bereikt, gaat presenteren als de nieuwe trainer.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Tüm gelişmelerden haberdar olmak için Turkinfo Hollanda Haber'i:

Adreslerinden takip edin!