Staat van Sneijder bij Galatasaray

Club doktor İnce: “We hebben heel veel positieve response ontvangen op de behandeling van Sneijder. Voor Selçuk moeten we nog even de komende dagen afwachten om dit verder te kunnen zien / analyseren.”

Staat van Sneijder bij Galatasaray
Editör: Turkinfo.nl
04 Nisan 2016 - 07:11

Dokter Yener İnce van het voetbal elftal van Galatasaray geeft aan dat hard gewerkt wordt aan de blessure van Wesley Sneijer om hem snel weer op de velden te krijgen.



De dokter, die een verslag heeft gedaan op de televisie kanaal van Galatasaray, GSTV, geeft aan dat ze vanaf het eerste moment druk bezig zijn met het herstel van Sneijder, die tijdens de vriendschappelijke ontmoeting tussen Nederland en Frankrijk geblesseerd uit was gevallen.



İnce zei het volgende: “We hebben 2 dagen moeten wachten om te zien hoe het lichaam zou reageren op de behandeling en we moeten zeggen dat dit zeer positief is geweest. De verwachting is dan ook dat hij binnenkort wel weer zal deelnemen aan de activiteiten, echter een exaxte termijn is niet te noemen. Het is nooit zeker te zeggen hoe het lichaam hier verder mee overweg zal gaan.”



“Het is nog veel te vroeg om iets te kunnen zeggen over de blessure van Selçuk İnan. Selçuk İnan kwam met pijntjes terug van de vriendschappelijke wedstrijden van Turkije en na een onderzoek hebben we gezien dat er een kleine bloeding te zien was en dat zijn spieren verrekt zijn. We zijn ook druk met zijn herstel bezig, echter het is nog veel te vroeg om hier iets over te zeggen.”



Ook van de overige 2 geblesseerden Sinan en Sabri is de dokter zeer positief. Hiervan geeft hij aan dat deze bijna klaar zijn met hun herstelprogramma.



Over Hakan Balta, dat in de vriendschappelijke wedstrijd tussen Turkije en Zweden uitviel, vreesden we dat het een ernstige blessure zou zijn. Echter we hebben gezien dat het minder erg was dan we hadden voorspeld. Ook voor hem hebben we een eigen hersel programma ontwikkeld en inmiddels is Hakan bijna zover om te beginnen met zijn looptrainingen. We hopen dan ook dat hij deze week zal beginnen aan zijn trainingen met het team. Ook van de Belgische speler Jason Denayer wordt verwacht dat hij deze week zijn trainingen met het team zal oppakken.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Tüm gelişmelerden haberdar olmak için Turkinfo Hollanda Haber'i:

Adreslerinden takip edin!