Speler van Galatasaray Sneijder:

“Het is geen geheim dat ik in de Verenigde Staten wil spelen, dit heb ik nooit geheim gehouden”

Speler van Galatasaray Sneijder:
Editör: Turkinfo.nl
22 Mart 2016 - 06:56

De Nederlandse speler van Galatasaray Wesley Sneijder heeft aangegeven een deel van zijn carrière in de Verenigde Staten te willen voetballen.



Sneijder, dat de Nederlandse pers van NOS toesprak, heeft uitleg gegeven over zijn toekomstige plannen en over het Nederlandse elftal.



Sneijder, dat aangeeft nooit geheimzinnig gedaan te hebben over het feit dat hij ooit in de Verenigde Staten zou willen spelen, zei verder “Het is geen geheim dat ik in de Verenigde Staten wil spelen, ik heb dit ook nooit geheim gehouden. Als het zover is zal ik hierover nadenken, echter de tijd is daar nog niet rijp voor. Deze gedachte kan nog wel veranderen.”



Op de reactie dat Sneijder nooit verteld over de mogelijkheden om zijn carrière voort te zetten in eigen land reageert hij dat hij hier op dit moment geen enkele mededeling over kan doen en dat het niet uitgesloten is.



Wesley Sneijder geeft aan dat het een gemis is dat het Nederlandse elftal niet aanwezig zal zijn tijdens de komende Europese kampioenschappen.



De vriendschappelijke wedstrijden tegen Frankrijk en Engeland zullen als graadmeter dienen voor het meten van hun performance, maar we zullen net als België ervoor kunnen zorgen dat we snel weer een succesvol elftal zullen worden op korte termijn, aldus Sneijder.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Tüm gelişmelerden haberdar olmak için Turkinfo Hollanda Haber'i:

Adreslerinden takip edin!