Olderiekerink na de wedstrijd

Trainer Riekerink van Galatasaray: “We kunnen al een lange tijd niet winnen en dat brengt twijfels met zich mee” “Of Selçuk İnan en Sneijder kunnen spelen in de derby acht ik op 50 procent”

Olderiekerink na de wedstrijd
Editör: Turkinfo.nl
11 Nisan 2016 - 07:16

Riekerink geeft aan dat hij teleurgesteld is op de uitslag tegen Çaykur Rizespor, 1-1. Riekerink gaf tijdens de persvoorlichting na de wedstrijd aan dat ze in een moeilijke stadium bevinden en dat dit effect heeft op de vertrouwen.



“Vandaag heeft Galatasaray veel beter gespeeld in vergelijking tot de wedstrijd tegen Eskişehirspor. We zitten in een stijgende lijn, echter het blijft moeilijke tijden voor ons. We moeten als team blijven presteren. Mijn spelers hebben vandaag goed gespeeld, hebben vele kansen gehad, echter het uitslag is er niet naar.”, aldus Riekerink.



Op de vraag over de wedstrijd tegen Fenerbahçe antwoordde Riekerink als volgt: “Het is moelijk om iets te zeggen over de wedstrijd tegen Fenerbahçe. We hebben vandaag in de laatste seconden een doelpunt tegen gekregen en daar ben ik in teleurgesteld. Daarom heb ik nu geen zin om over de wedstrijd tegen Fenerbahçe te praten, misschien morgen weer.”



Op de vraag of de trainer zich nu gaat focussen op de 2 derby’s of op de Turkse beker, reageert Riekerink dat hier geen kant en klare antwoord op te geven is. Het doel is om Europees voetbal te halen en dat kun je binnenhalen door de beker te winnen. Echter, we weten hoe belangrijk het is om in Turkije derby’s te winnen. Speciaal de wedstrijd tegen Fenerbahçe is er een die in de samenleving leeft. Dit kunnen we niet zomaar negeren.



“Als team moeten we zien te presteren”



Riekerink geeft aan dat Galatasaray als team moet vechten in deze moeilijke tijden en dat als team het lot naar zich getrokken moet worden. “Alleen dan zullen we beter presteren en hierbovenop komen. We moeten echt als team wat gaan doen nu.”, aldus Riekerink.



Op de vraag over de geblesseerde spelers geeft Riekerink aan dat de medische staf hier druk mee bezig is. Ook geeft hij aan dat het belangrijk is hoe de spelers zich voelen. Op de vraag of Selçuk İnan en Wesley Sneijder kunnen spelen in de derby geeft Riekerink aan dat dat 50 procent is.



Ook heeft Riekerink gebruik gemaakt van de gelegenheid om zijn jonge aanwinst Volkan Pala te prijzen voor zijn prestaties in de afgelopen 2 wedstrijden tegen Eskişehirspor en Çaykur Rizespor.



 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Tüm gelişmelerden haberdar olmak için Turkinfo Hollanda Haber'i:

Adreslerinden takip edin!