Apple heeft zijn nieuwe producten gelanceerd

Een van ’s werelds grootste technologie giganten Apple heeft zijn nieuwe smartphone, tablet, besturings systeem en aanhangende producten gelanceerd.

Apple heeft zijn nieuwe producten gelanceerd
Editör: Turkinfo.nl
22 Mart 2016 - 06:58

Apple heeft in het centrum van de plaats Cupertino van Californie de nieuwe iPhone, iPad, iOS 9.3 en de medische toepassing Carekit gelanceerd.



De nieuwe smartphone van iPhone SDE heeft dezelfde A9 chipset als die van de iPhone 6s en 6s Plus, een 12 megapixels camera, opname mogelijkheid van 4K en andere mogelijkheden zoals Siri en Apple Pay.



Daarnaast is de iPhone SE in het bezit van een 4 inch (10,16 cm) scherm waarmee het dezelfde formaat heeft als de in 2012 uitgebrachte iPhone 5 serie waarvan er meer dan 30 miljoen zijn verkocht.



De iPhone SE dat op 31 maart op de Amerikaanse markt zal verschijnen en verkocht zal worden voor 399 dollar, zal vanaf mei elders op de wereld in meer dan 100 landen beschikbaar zijn voor de verkoop.



Aan de andere kant heeft Apple besloten het scherm van de iPad Pro tablet te verkleinen. In plaats van de oude 12,9 inch (32,77 cm) scherm is gekozen voor een 9,7 inch (24,64 cm) scherm voor de iPad Pro. Deze zal dezelfde chipset hebben als de vorige versie, A9x, echter de 8 megapixel camera is vervangen door de 12 megapixel camera.



 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Tüm gelişmelerden haberdar olmak için Turkinfo Hollanda Haber'i:

Adreslerinden takip edin!