Weer anti Islam aanslagen in Nederland

Vol verdriet zijn we te weten gekomen van de brand in een gebouw in Culemborg waar plannen waren om een moskee te bouwen.

Weer anti Islam aanslagen in Nederland
Editör: Turkinfo.nl
02 Ocak 2017 - 05:50

Het is opvallend dat de brand, die volgens berichten in de media gestoken is, op een moment komt dat de moskeeën en de islam veelvuldig onderdeel is van de media. We moeten als islamitische onderdeel van de maatschappij kalm houden en weerhouden van reacties die tot onrust in de maatschappij kunnen zorgen.



Nederland, die tot voor kort onze rusthaven was, is inmiddels een voorloper van de landen in Europa waar Islam fobie sterk aan het stijgen is en dit brengt ons tot het denken. Volgens het islam fobie rapport van SETA zijn er vorig jaar in totaal 142 fysieke en mondelinge aanvallen geweest en gemeld waarvan maar 46 bestraft zijn. Met de dag stijgen de aanvallen op moskeeën in de vorm van dreigbrieven, extremistische teksten op de muren, geurbommen, varkenshoofden en fysieke aanvallen.



De voorzitter van de moskee van de Culemborgse Islamitische Maatschappij, Hasan Barzizaoua, heeft persoonlijk iedereen sterkte gewenst met het gebeuren in Culemborg.



Islamitische Stichting Nederland



Kaart van aanvallen op islamitische instellingen in Nederland vanaf 2001:


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Tüm gelişmelerden haberdar olmak için Turkinfo Hollanda Haber'i:

Adreslerinden takip edin!