Voetbal: vriendschappelijke wedstrijden

Portugal wint van Belgie in huis met doelpunten van Nani en Ronaldo

Editör: Turkinfo.nl
30 Mart 2016 - 05:57

Gisteren zijn vele vriendschappelijke wedstrijden gespeeld als voorbereiding op de Europese kampioenschappen van 2016. Portugal heeft hierbij de wedstrijd tegen Belgiein huis weten te winnen met 2-1.

Door de aanslagen van vorige week in Brussel is de vriendschappelijke ontmoeting tussen Belgie en Portugal verplaatst van Brussel naar het Dr. Magalhaes Pessoa Stadion in de plaats Leiria te Portugal.

Portugal, dat de wedstrijd sterk begon, wist in de 20ste minuut op een 1-0 voorsprong te komen met een doelpunt van Nani. In de 40ste minuut wist Cristiano Ronaldo de stand voor rust op 2-0 te zetten.

In de tweede helft ging Belgie steeds sterker voetballen en in de 62ste minuut kwam dan ook de doelpunt van Belgie. Romelu Lukaku wist de stand op 2-1 te brengen, echter doordat Belgie verder niet wist te scoren was dit ook gelijk de eindstand.