Voetbal: eredivisie

PSV, dat met 3-0 won van NEC Nijmegen, heeft de koppositie behouden, Feyenoord verliest ook de zevende wedstrijd op rij.

Editör: Turkinfo.nl
15 Şubat 2016 - 07:12

Den Haag – PSV, dat in de 23ste week van de eredivisie speelde tegen NEC Nijmegen, heeft met 3-0 gewonnen en daarmee de koppositie in de eredivisie weten te behouden.

De Nederlandse afgevaardigde in de UEFA Champions League PSV wist uit in Nijmegen te winnen van NEC door doelpunten in zowel de eerste als tweede helft.

PSV kwam in de 16de minuut op 1-0 voorsprong door een doelpunt van De Jong. In de tweede helft wisten Locadia in de 76ste minuut en Van Ginkel in de 75ste minuut de eindscore te bepalen op 3-0.

Met deze overwinning wist PSV zijn punten op te hogen tot 56 punten en hiermee Ajax met een punt voor te blijven in de competitie.

Ajax, dat meedoet in de strijd voor het kampioenschap, wist van Groningen met 2-1 te winnen in Groningen, terwijl Feyenoord, dat al een lange tijd wacht op een overwinning, weer niet de slechte gang van zaken een halt heeft kunnen roepen.

Feyenoord wist niet te winnen in de wedstrijd tegen PEC Zwolle, dat onder leiding stond van de Turkse scheidsrechter Serdar Gözübüyük. Feyenoord verloor met 3-1.

Feyenoord, dat al een aantal jaren geen kampioenschap heeft gezien en smacht naar een kampioenschap, wist ook deze wedstrijd niet te winnen, de zevende nederlaag op rij.