Umut Bulut verklaring van Sneijder

Sneijder heeft tijdens een persconferentie voor de Nederlandse pers aangegeven de dag van de dood van de vader van zijn voetbalmaatje Umut Bulut als een zwarte dag te zien.

Umut Bulut verklaring van Sneijder
Editör: Turkinfo.nl
15 Mart 2016 - 06:37

Wesley Sneijder, de voetballer van Galatasaray, heeft aangegeven dat de dag waarop de vader van zijn teamgenoot Umut Bulut, Kemal Bulut, overleden is aan een teroristische aanslag, een zwarte dag is.



Sneijder dat de NOS te woord stond, gaf aan dat zij tegelijertijd met Umut Bulut deze schokkende bericht te horen hebben gekregen.



Op de vraag hoe het bericht is binnengekomen reageerde Sneijder: “We waren voor de training met zijn allen in de masage kamer. Umut kreeg telefonisch bericht over de dood van zijn vader. De vader van je team genoot, de vader van een goede vriend, een zwarte dag.”



Sneijder dat aangaf dat Umut instortte toen hij het bericht te horen kreeg vervolgde “We hebben hem geprobeerd te steunen, maar dit was erg moeilijk. Hoeveel je het ook wilt, op zo een moment kun je Umut niet gerust stellen. Dit kun je pas weten als je op dat moment daar bent. Met Umut zijn wij ook heel erg geschokt en delen uiteraard zijn verdriet.”



Sneijder dat aangeeft als team aan de begrafenis van de vader van Umut Bulut deel te nemen, geeft aan niet te weten wat de club hieraan gaat doen.



“Deze situatie is voor zowel mij als voor de club nieuw en moeilijk, we gaan met zijn allen naar de begrafenis, We zullen zien hoe we daarna verder gaan. Dit is ook heel zwaar voor de club”, aldus Sneijder.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Tüm gelişmelerden haberdar olmak için Turkinfo Hollanda Haber'i:

Adreslerinden takip edin!