Turkse Premier Davutoğlu in Nederland

Premier Davutoğlu van Turkije is naar Nederland gekomen om de Nederlandse Premier Rutte te spreken en om een aantal mensen te bezoeken.

Turkse Premier Davutoğlu in Nederland
Editör: Turkinfo.nl
10 Şubat 2016 - 11:48

De Turkse Premier Ahmet Davutoğlu is met een prive vliegtuig naar Nederland gekomen.



Davutoğlu is op de Rotterdamse luchthaven ontvangen door de Turkse ambassadeur in Den Haag Sadık Arslan, Consulaat van Rotterdam Sadin Ayyıldız, Consulaat van Deventer Zafer Ateş en de Amsterdamse consulaat Tolga Orkun.



Samen met de Premier zijn ook de vice premiers Yalçın Akdoğan, Lütfi Elvan, Europese Minister en hoofonderhandelaar Volkan Bozkır en Minister van Binnenlandse Zaken Efkan Ala naar Nederland gekomen.



In het kader van contacten met Turkse en Nederlandse investeerders zal Premier Davutoğlu een overleg bijwonen. Daarna zal hij in gesprek gaan met de Nederlandse Premier Rutte. Na het gesprek van de 2 premiers zal een gezamenlijk pers voorlichting komen.



Verder zal Davutoğlu ook Ahmet Üzümcü, algemeen directeur van de organisatie van verbod op chemische wapens, bezoeken en uiteindelijk de dag afsluite met een bijeenkomst met de vertegenwoordigers van de Turkse gemeenschap in Nederland.



Verwacht wordt dat Davutoğlu na zijn bijeenkomsten en overleggen vanavond laat Nederland weer zal verlaten.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Tüm gelişmelerden haberdar olmak için Turkinfo Hollanda Haber'i:

Adreslerinden takip edin!