Reacties op de terroristische aanslag in Istanbul

De minister van Buitenlandse Zaken van Turkije Çavuşoğlu heeft met vele ambtgenoten van andere landen en met de hoge vertegenwoordiger van Buitenlandse Zaken van de EU Mogherini telefonisch contact gehad.

Reacties op de terroristische aanslag in Istanbul
Editör: Turkinfo.nl
02 Ocak 2017 - 05:58

Vele ambtsgenoten van de minister van Buitenlandse Zaken van Turkije, Mevlüt Çavuşoğlu, en de hoge vertegenwoordiger van de Buitenlandse Zaken van de EU, Federica Mogherini, hebben telefonisch contact gezocht met Mevlüt Çavuşoğlu over de terroristische aanslag in Ortaköy, Istanbul.



Volgens diplomatische bronnen hebben de Minister van Buitenlandse Zaken van Nederland Bert Koenders, de Minister van Buitenlandse Zaken van Kazachstan Kayrat Abdrahmanov, de Minister van Buitenlandse Zaken van Zweden Margot Wallström, De Minister van Buitenlandse Zaken van Bosnië İgor Crnadak en de Minister van Buitenlandse Zaken van Zwitserland Didier Burkhalter contact opgezocht met Çavuşoğlu en aangegeven dat ze de terroristische aanslagen van Istanbul veroordelen en meeleven met de bevolking van Turkije.



Daarnaast heeft ook de hoge vertegenwoordiger van Buitenlandse Zaken van de EU Mogherini Minister Çavuşoğlu gebeld en zijn medeleven geuit.



 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Tüm gelişmelerden haberdar olmak için Turkinfo Hollanda Haber'i:

Adreslerinden takip edin!