PSV Eindhoven de kampioen in Nederland

In de eredivisie heeft PSV Eindhoven, na een lange strijd met Ajax voor de landskampioenschap, aan de langste eind getrokken en is kampioen geworden.

PSV Eindhoven de kampioen in Nederland
Editör: Turkinfo.nl
09 Mayıs 2016 - 06:10

De laatste week in de Eredivise was er 1 vol spanning. De laatste weekend van de competitie wist Ajax niet te winnen bij Graafschap, terwijl PSV Eindhoven zijn 3 punten wist te pakken in Zwolle. Met deze overwinning van PSV en de puntenverlies van Ajax wist PSV het laatste weekend alsnog kampioen te worden en de tweede kampioenschap achter elkaar binnen te slepen.



PSV Eindhoven is de kampioen in de eredivisie voor het seizoen 2015-16. Ajax, dat op een gelijkspel bleef steken bij De Graafschap uit, heeft de kampioenschap cadeau gegeven aan PSV.



PSV Eindhoven wist zijn laatste wedstrijd tegen PEC Zwollen met 3-1 te winnen en heeft hier dus geen steken laten vallen. Met deze overwinning wist PSV zijn puntentotaal te verhogen naar 84 punten en daarmee de landstitel binnen te halen. Ajax bleef op een puntentotaal van 82 punten steken na het gelijkspel en heeft hiermee het seizoen op de tweede plaats afgesloten.





 



 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Tüm gelişmelerden haberdar olmak için Turkinfo Hollanda Haber'i:

Adreslerinden takip edin!