Pijnlijke dag van Umut Bulut

Umut, de speler van Galatasaray, heeft zijn vader Kemal Bulut, dat slachtoffer is geworden van de terroristische aanslag in Ankara, begraven in hun stad Kayseri.

Pijnlijke dag van Umut Bulut
Editör: Turkinfo.nl
16 Mart 2016 - 06:44

Umut, de speler van Galatasaray, heeft zijn vader Kemal Bulut (66), dat slachtoffer is geworden van de terroristische aanslag in Ankara, begraven in hun plaatsje Yeşilhisar bij Kayseri.



Tijdens de begrafenis bijeenkomst in de moskee van het plaatstje waren naast de familie van Kemal Bulut ook vele bekende mensen uit de politiek en vele bekende mensen uit de Turkse voetbal en Galatasaray in het bijzonder aanwezig.



De begrafenis is onder andere bijgewoond door de gouverneur van Kayseri Orhan Düzgün, AK Partij raadslid uit Kayseri İsmail Tamer, CHP partij raadslid uit Kayseri Çetin Arık, vertegenwoordiger van de voorzitter van de Turkse voetbal bond (TFF) Ali Dürüst, bestuurslid van TFF Cengiz Zülfikaroğlu, de trainer van de Turkse nationale team Fatih Terim, voorzitter van voetbalvereninging Galatasaray Dursun Özbek en vele bestuursleden van de vereniging, trainer van Galatasaray Orhan Atik en de volledige technische staf, de vorige trainer van Galatasaray Mustafa Denizli, trainer van Bursaspor Hamza Hamzaoğlu, trainer van Kayserispor Hakan Kutlu, trainer van Kayseri Erciyesspor Sait Karafırtınalar, voorzitter van de TFF scheidsrechters vereniging Kuddusi Müftüoğlu, keeper van Medipol Başakşehir Volkan Babacan, speler van Antalyaspor Yekta Kurtuluş, een ex voorzitter van Galatasaray Abdurrahim Albayrak, spelers van Galatasaraylı, medewerkers van de vereniging, spelers van Kayserispor en vele supporters van Galatasaray als mede vele gewone burgers.



Speler Hamit Altıntop van Galatasaray, dat wegens blessure dit seizoen al heeft afgesloten, was ook aanwezig op de begrafenins. Donk, dat wegens prive redenen naar Nederland was, heeft de begrafenis niet kunnen bijwonen.



Na het gebed is de kist, gedekt met de Turkse en Galatasaray vlag, gedragen naar de uiteindelijke rustplaats van Kemal Bulut.



Umut Bulut heeft zijn tranen niet kunnen ophouden tijdens de begrafenis.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Tüm gelişmelerden haberdar olmak için Turkinfo Hollanda Haber'i:

Adreslerinden takip edin!