Onzekerheid over Van Gaal bij Manchester United

Terwijl getwijfeld werd of de Nederlandse trainer verder gaat als trainer van Manchester United, heeft Van Gaal de trainingen geannuleerd en is vertrokken naar Nederland.

Onzekerheid over Van Gaal bij Manchester United
Editör: Turkinfo.nl
26 Ocak 2016 - 07:28

Bij Manchester United, dat na het pensioen van Alex Ferguson nog steeds niet op zijn oude niveau is, heerst onzekerheid over de toekomst van Louis van Gaal.



Na het verlies van 1-0 in het Old Trafford Stadion afgelopen zaterdag van Southampton zijn wederom de protesten begonnen van de aanhangers tegen de Nederlandse trainer van Manchester, van Gaal. Op het moment dat gesproken wordt of met deze trainer verder gegaan moet worden of niet kiest van Gaal ervoor om terug naar Nederland te reizen.



De 64 jarige trainer, dat de training van zondag annuleerde, ging voor de verjaardag van zijn dochter naar Nederland. Ook gisteren heeft de trainer zijn spelers vrij gegeven.



Na de succesvolle perioden bij Ajax, Barcelona en Bayern Munchen werd verwacht dat Louis van Gaal Manchester uit het dal zou halen waarin ze beland waren met trainer David Moyes. Van Gaal heeft de verwachtingen niet waar kunnen maken. Manchester United heeft van de 78 wedstrijden die het onder Van Gaal heeft gespeeld, 31 wedstrijden gewonnen, 29 keer gelijk gespeeld en 18 wedstrijden verloren.



De Engelse pers verwacht dat, in het geval dat Manchester United en Van Gaal uit elkaar gaan, het seizoen verder afgemaakt zal worden met Ryan Giggs. Voor volgend seizoen gaan al de namen in de ronde van Pep Guardiola en Jose Mourinho als mogelijke opvolger van Van Gaal.



Ferguson dat, na 26 trouwe dienstjaren bij Manchester United, een boek schreef over de periode na zijn periode bij Manchester United, gaf aan in zijn boek dat hij in Guardiola de beste opvolger zag van hemzelf. Toen de Spaanse trainer koos voor Bayern Munchen stonden de volgende namen op zijn lijst: Mourinho, Ancelotti, Klopp en Van Gaal. Door verschillende redenen konden geen van deze het  roer overnemen bij Manchester en is toen gekozen voor Moyes.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Tüm gelişmelerden haberdar olmak için Turkinfo Hollanda Haber'i:

Adreslerinden takip edin!