Nu staat het roepen tot gebed, de Ezan, in Nederland op de agenda

De SGP partij heeft aangegeven dat de Ezan, die op dit moment enkel op de vrijdag middagen te horen is bij een aantal moskeeën, verboden moet worden in Nederland.

Nu staat het roepen tot gebed, de Ezan, in Nederland op de agenda
Editör: Turkinfo.nl
17 Ekim 2016 - 05:03

Kees van der Staaij, lijsttrekker van de kleine SGP partij in Nederland, heeft voorgesteld dat de Ezan, het oproep tot gebed voor de moslims, verboden moet worden. De lijsttrekker heeft aangegeven dit eerst op gemeenteniveau geprobeerd te hebben. Omdat het daar niet gelukt is probeert van der Staaij het nu via de kamer voor elkaar te krijgen. Hij wil hiervoor een voorstel doen richting de kamer en de kamer vragen voor een verbod te stemmen.



Hiermee is ook de SGP partij toegevoegd aan de lijst van partijen die anti-islamitisch en islam vijandig zijn. Momenteel heeft Nederland de top bereikt voor wat betreft dit onderwerp. Terwijl we de verkiezingen benaderen zien we dat in Nederland niets meer over is gebleven van de democratische grondbeginselen, respect voor elkaar, tolerantie en alle andere punten waar Nederland zich in het verleden mee wist te onderscheiden.



 



@MD


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Tüm gelişmelerden haberdar olmak için Turkinfo Hollanda Haber'i:

Adreslerinden takip edin!