Land dat het meest slaapt Nederland

Amerikaanse onderzoekers die onderzoek gedaan hebben naar de slaapgewoonten van de wereld hebben verklaard dat Nederland het land is dat het meest slaapt.

Land dat het meest slaapt Nederland
Editör: Turkinfo.nl
09 Mayıs 2016 - 14:21

Onderzoekers van de Michigan Universiteit hebben met behulp van duizenden deelnemers en een eigen ontwikkelde toepassing, die ze de naam “Entertain” hebben gegeven, de slaapgewoonten van de wereld geanalyseerd.



5 DUIZEND 500 DEELNEMERS AAN HET ONDERZOEK



Volgens het resultaat van het onderzoek dat in 20 landen uitgevoerd is met 5 duizend 500 deelnemers zijn er geen hele grote verschillen tussen de verschillende groepen als het gaat om structureel tijdsduur van het slapen.



JAPAN MINST SLAPENDE LAND, NEDERLAND MEEST SLAPENDE LAND



Japanners en Singapoerse mensen zijn de minst slapende mensen met een gemiddelde van 7 uur en 24 minuten, terwijl de Nederlanders juist de mensen zijn die het meest genieten van hun slaap. Zij slapen gemiddel d 8 uur en 12 minuten. Duitsland blijft onder het gemiddelde hangen met een score van 7 uur en 45 minuten.



MINST SLAPENDE GROEP: GEMIDDELDE LEEFTIJD MANNEN



Volgens het onderzoek doen de mannen van gemiddelde leeftijd over de gehele wereld gezien gemiddeld het kortst slapen. Volgens de gegevens is het gemiddelde van deze groep mannen onder het advies van 7-8 uur. Vrouwen in de leeftijd groep van 30-60 jaar doen gemiddeld 30 minuten langer slapen dan hun leeftijdsgenoten in de groep mannen.



 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Tüm gelişmelerden haberdar olmak için Turkinfo Hollanda Haber'i:

Adreslerinden takip edin!