In 2 weken 2 personen overleden in een Amersfoorts politiecel

Wie weet wat er gebeurt in Amersfoort? In 2 weken tijd overlijden 2 mensen terwijl ze in een politiecel zitten.

In 2 weken 2 personen overleden in een Amersfoorts politiecel
Editör: Turkinfo.nl
30 Ocak 2017 - 05:43

Volgens de berichtgeving van de justitie is op 26 januari een 68-jarig oude man overleden in een politiecel in Amersfoort tijdens zijn aanhouding. Er is aangegeven dat de man geslagen is nadat deze de politie een duw had gegeven. Met de wonden die de man hierin had opgelopen is hij afgevoerd naar het ziekenhuis waar hij vervolgens aan zijn verwondingen in overleden. De justitie heeft de agent op non actief gesteld is een rechtszak begonnen tegen de agent.



Twee weken geleden was hetzelfde een 30-jarig jongen overgekomen terwijl hij aangehouden was door de politie en in een politiecel zat. Het is bekend geworden dat de overleden jongen dezelfde dag nog was aangehouden door de politie. De familieleden van de 30-jarig overleden verdachte hebben aangegeven dat de politie buitensporig geweld heeft gebruikt waardoor deze jongen is overleden. De politie is hier de enige schuldige aan.



Voor beide zaken is een rechtszaak en onderzoek gestart, maar in de tussentijd hebben de agenten steun gekregen van medepolitie agenten en de politiek. Dit is bij vele mensen in de maatschappij verkeerd gevallen.



Van de 68-jarig man die door politiegeweld om het leven gekomen is probeert de politie de zaak zo te verdraaien dat de man is komen te overlijden doordat hij verkeerd is gevallen op zijn hoofd nadat hij door de politie was geduwd. Hiermee probeert de politie zijn onschuld te halen. Welk mens kan het in zijn hoofd halen een 68-jarig man te schoppen?



 



©MD



Alle berichten met bron Turkinfo en @MD mogen zonder toestemming niet gepubliceerd of gebruikt worden


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Tüm gelişmelerden haberdar olmak için Turkinfo Hollanda Haber'i:

Adreslerinden takip edin!