Het beveiligingsschandaal van de rechtse politicus was een fiasco

Het is boven water gekomen dat de geruchten over het sluizen van gegevens door de Marokkaanse beveiligingsmedewerker, die de gelederen nu 1 week bezighouden, geheel verzonnen waren.

Het beveiligingsschandaal van de rechtse politicus was een fiasco
Editör: Turkinfo.nl
27 Şubat 2017 - 07:51

De Marokkaanse beveiliger Faris K. van Geert Wilders, de rechtse politicus in Nederland, was beschuldigd van het doorsluizen en verkopen van gevoelige informatie naar criminele organisaties en opgepakt als verdachte hierin. De Nederlandse media heeft dit bericht dagen achter elkaar als nieuws op de voorpagina getoond. Echter na 3 dagen is de verdachte onschuldig verklaart door de rechter en is deze vrij gelaten.



DBB, de instelling die verantwoordelijk is voor het beveiligen van de Nederlandse koningshuis en alle diplomaten in Nederland, was de instelling waar de Marokkaan Faris K. werkzaam was. Er is verklaard dat deze persoon geen informatie doorgesluisd had, maar dat hij enkel informatie met 2 dames op een overdreven manier gedeeld had. Hij wilde indruk maken bij deze dames en heeft daarvoor informatie met hen op een overdreven manier gedeeld. Alle geruchten dat informatie gesluisd is aan criminele organisaties en/of verkocht is kloppen totaal niet en zijn geheel verzonnen. De advocaat heeft deze berichten ontkent en de in eerste instantie zwaar beschuldigde Marokkaan is daarna vrijgesproken.



 



©MD



Alle berichten met bron Turkinfo en @MD mogen zonder toestemming niet gepubliceerd of gebruikt worden



 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Tüm gelişmelerden haberdar olmak için Turkinfo Hollanda Haber'i:

Adreslerinden takip edin!