Grootscheepse politie operatie op drugsbendes

Bij een operatie in Nederland tegen drugshandelaren is vanmorgen een grootscheepse actie gevoerd door 1500 politie agenten. Hierbij zijn 50 mensen aangehouden.

Grootscheepse politie operatie op drugsbendes
Editör: Turkinfo.nl
04 Nisan 2016 - 07:15

Op 100 verschillende locatie in Brabant zijn op hetzelfde moment invallen gedaan door de Nederlandse politie. Tijdens de operatie, dat door 1500 politieagenten is uitgevoerd op drugshandelaren, zijn tot nu toe 50 mensen aangehouden.



Volgens de berichtgeving is hieraan een voorbereiding van 2,5 jaar vooraf gegaan en zijn bij de operaties van vanmorgen vele eenheden betrokken zoals agenten, FIOD, militaire eenheden, etc.



Als onderdeel van de operaties, die vanmorgen heel vroeg zijn gedaan, zijn ook een aantal adressen in Rotterdam bezocht. Bij invallen op 100 locaties zijn in totaal 50 mensen aangehouden en is vele drugs in beslag genomen. Er wordt verwacht dat de operatie de rest van de dag nog kan duren.



Het centrale punt van de invallen is een winkel waar evenementen onderdelen verhuurt worden. Volgens de justitie worden alle activiteiten hier vandaan georganiseerd, zowel binnen als buiten Nederland. Alle gesprekken en activiteiten rondom drugs inkoop en verkoop werden volgens justitie vanuit deze winkel georganiseerd.



©MD



Alle berichten met het kenmerk TurkInfo en/of @MD mogen niet gebruikt worden zonder toestemming.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Tüm gelişmelerden haberdar olmak için Turkinfo Hollanda Haber'i:

Adreslerinden takip edin!