Galatasaray hoort elk jaar Europees voetbal te spelen

Sneijder: “Galatasaray hoort elk jaar Europees voetbal te spelen, ik zal in deze moeilijke tijden alles doen voor mijn team en vechten met mijn team”.

Galatasaray hoort elk jaar Europees voetbal te spelen
Editör: Turkinfo.nl
03 Mart 2016 - 07:46

Wesley Sneijder, speler van het Turkse team Galatasaray, gaaf aan teleurgesteld te zijn dat Galatasaray 1 jaar lang niet uit mag komen op Europees niveau dat opgelegd is door de financiële controle afdeling van de UEFA.



Na de bekerwedstrijd gisteren tegen Akhisar Belediyespor nam Sneijder de tijd om de pers te woord te staan en beantwoordde de actuele vragen aangaande Galatasaray.



Als reactie op de straf die UEFA Galatasaray oplegde gaf Sneijder aan: “Het is geen verassing, het had ook 2 jaar kunnen zijn. Uiteraard zijn we teleurgesteld, Galatasaray hoort elk jaar Europees voetbal te spelen. Maakt niet uit of het om de Champions League gaat of om de UEFA league, Galatasaray hoort hier thuis. Hierdoor voel ik mij ook triest.”.



De vraag hierop of deze situatie de gedachten van Sneijder zullen beïnvloeden voor volgend seizoen wordt als volgt beantwoord: “Het zal niets veranderen aan mijn positie. Ik ben heel erg blij dat ik hier mag voetballen. Het is mijn taak om nog harder te strijden op het moment dat het minder goed gaat met mijn team.”.



Op de vraag of een Chinese club zich heeft aangemeld voor Sneijder gaf Sneijder aan dat dit niet het geval is.



Felle reactie op de geruchten over Sneijder



Sneijder reageert fel als hij hoort over de geruchten dat Sneijder woorden heeft gebruikt tegen het inmiddels ontslag genomen trainer Mustafa Denizli.



Op het verzoek hierop te reageren, reageert Sneijder als volgt: “Het is altijd hetzelfde. Ik kan van alles vertellen nu, maar dat verandert niets aan de situatie. Ik heb tegen niemand gepraat en toch wordt mij naam genoemd. Ze schrijven wat ze over mij willen schrijven. Misschien is dit wel de eerste keer dat ik de pers te woord sta, ik heb met geen enkel pers wil praten”.



Op de 1-1 uitslag tegen Akhisar Belediyespor in de return van bekerwedstrijd waarmee Galatasaray de volgende ronde heeft weten te halen reageert Sneijder: “Vandaag hadden we niet veel geluk. We hadden de eerste helft met 3-0 of 4-0 kunnen afsluiten. Ik wil onze toeschouwers bedanken die ons steunen in deze zware tijden. Voor ons is dit echt een heel moeilijk jaar, maar we zullen verder moeten.”.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Tüm gelişmelerden haberdar olmak için Turkinfo Hollanda Haber'i:

Adreslerinden takip edin!