Denk met 2 vertegenwoordigers in de Tweede Kamer als vandaag verkiezingen zouden zijn

Partij Denk, dat door twee kamerleden van Turkse komaf opgericht is, zou volgens een enquete 2 kandidaten aan de Tweede Kamer leveren als vandaag verkiezingen zouden zijn.

Denk met 2 vertegenwoordigers in de Tweede Kamer als vandaag verkiezingen zouden zijn
Editör: Turkinfo.nl
23 Mayıs 2016 - 06:07

Volgens de enquete dat over heel Nederland is gehouden behoudt Geert Wilders met zijn rechtse partij PVV de eerste plaats op de lijst. De coalitie partijen VVD en PvdA lijden nog steeds grote verliezen, die al bijna niet meer te corrigeren zijn, terwijl de nieuwe partij van de 2 Turkse kamerleden, partij Denk, voor het eerst op de lijst van de enquete resultaten.



De afgelopen periode is Sylvana Simons lid geworden van deze partij en heeft dit tot vele commoties geleid in de Nederlandse media. Denk, dat vaak het gesprekstof is, heeft het voor het eerst voor elkaar om in de resultaten van een enquete op de lijst te komen. Hiermee hebben ze laten zien dat ze ook een serieuze kandidaat zijn voor de komende verkiezingen.



Volgens de enquete, die door de onderzoeksbureau van Maurice de Hond wekelijks gehouden wordt, komt partij Denk met 2 zetels in de Tweede Kamer als vandaag verkiezingen zouden zijn.



De twee ex-partijleden van de Partij van de Arbeid Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk, die beiden in november 2014 weggestuurd zijn van de PvdA, vervolgen hun politieke carriere in Nederland met de door hen opgerichte “Denk” beweging.



©MD



Berichten gepubliceerd op Turkinfo en met bron @MD mogen niet gebruikt of gepubliceerd worden zonder schriftelijke toestemming.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Tüm gelişmelerden haberdar olmak için Turkinfo Hollanda Haber'i:

Adreslerinden takip edin!