De onbemande auto van Mercedes, F 015 Luxury, in de Amsterdamse straten

De onbemande auto van Mercedes, F 015 Luxury in Motion, heeft gisteren in de straten van Amsterdam een testrit gemaakt en is hiermee gelijk ook geintroduceerd.

De onbemande auto van Mercedes, F 015 Luxury, in de Amsterdamse straten
Editör: Turkinfo.nl
15 Mart 2016 - 06:40

De auto van Mercedes die geheel zichzelf bestuurt, “Autonomous”, F 015 Luxury in Motion heeft eindelijk zichzelf laten zien en zich getoond in de Amsterdamse straten.



De wilde auto van Mercedez-Benz F 015 Luxury in Motion heeft in Amsterdam zichzelf getoond en de mensen die de auto zagen konden hun verbazing niet verstoppen.



ONTWERP HEEFT DE AANDACHT GETROKKEN



Mercedes, ‘s werelds grootste producent van auto’s, heeft een nieuwe model getoond die zonder chauffeur rijdt. De auto die als eerste in de forum in Las Vegas in 2015 getoond werd, Mercedes Benz F 015 Luxury in Motion, heeft niet enkel de verbazing van de mensen gewekt door de toeters en bellen maar ook door zijn design.



AUTOMATISCH EN MANUEEL BESTUURBAAR



De auto wordt nog mooier getoond door de vele LED verlichting die gebruikt is. De auto zal dadelijk beschikbaar zijn in 2 verschillende kleuren. De auto die gelanceerd is als de auto van de toekomst geeft blauw licht als de auto op automatisch staat ingesteld en geeft wit licht als de auto is ingesteld op manueel besturen. De auto die naast deze hoge technologische foefjes ook heel veel luxe bevat, zal bij menigen de conform van thuis geven in de auto.



 



Mercedes-Benz F 015 Luxury in Motion Introductie video


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Tüm gelişmelerden haberdar olmak için Turkinfo Hollanda Haber'i:

Adreslerinden takip edin!