De beste talent van Nederland is Janssen

De topscorer van AZ Alkmaar, Vincent Janssen, is door de Johan Cruyff foundation gekozen tot de meest talentvolle speler.

De beste talent van Nederland is Janssen
Editör: Turkinfo.nl
11 Mayıs 2016 - 06:32

De topscorer van de Eredivisie van het seizoen 2015-2016, de jonge speler van AZ Alkmaar Vincent Janssen, is door de Johan Cruyff Foundation gekozen tot de meest talentvolle speler van het seizoen.



De 21 jarige speler Janssen, dat door de jurie gekozen is waar ook de technisch directeur van Ajax Frank de Boer en de technische directeur van PSV Philip Cocu deel van uitmaken, is hiermee de eigenaar geworden van de “Johan Cruyff” prijs.



De speler dat aan het begin van dit seizoen naar AZ Alkmaar kwam en de aandacht trok met zijn spel en ook de topscorer van de eredivisie werd met 27 doelpunten, zal zijn prijs in augustus in ontvangst nemen als dan de jaarlijkse sportprijzen uitgedeeld gaan worden.



Janssen, dat met zijn performance dit seizoen ook al een plek wist te bemachtigen in het Nederlandse elftal, gaf aan vereerd te zijn om voor deze prijs gekozen te worden door een jurie waar ook hele bekende namen in zitten.



De prijs dat door de Johan Cruyff Foundation jaarlijks uitgereikt wordt sinds 2003 en dat al eerder eens ontvangen is door Arjen Robben en Wesley Snijder, was vorig jaar gewonnen door Memphis Depay.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Tüm gelişmelerden haberdar olmak için Turkinfo Hollanda Haber'i:

Adreslerinden takip edin!