Buitenlanders die zich schuldig maken sneller het land uit in Duitsland

De Duitse Minister van Justitie Maas zegt: “Criminelen moeten stevig worden gestraft. Buitenlanders die een misdaad plegen zullen in de toekomst sneller het land uitgezet kunnen worden.”

Buitenlanders die zich schuldig maken sneller het land uit in Duitsland
Editör: Turkinfo.nl
28 Ocak 2016 - 06:55

De Duitse Minister van Justitie Heiko Maas geeft aan dat buitenlanders in de toekomst sneller het land uitgezet zouden kunnen worden als zij een misdaad plegen.



In zijn geschreven verklaring van vandaag geeft Maas aan dat de Raad van Ministers besloten heeft dat de wetgeving aangescherpt zal worden als het gaat om buitenlanders die een misdaad plegen. Deze aanscherping van de wetgeving is vandaag geaccepteerd.



Maas, die aangeeft dat niemand in Duitsland het besef moet hebben boven de wet te zijn, vervolgt als “Misdadigers zullen stevig aangepakt worden. Buitenlanders die een misdaad plegen kunnen ook het land uitgezet worden.”.



Deze nieuwe bepalingen zullen ook in het voordeel zijn van alle honderdduizenden vluchtelingen die in Duitsland leven geeft Maas aan. “We kunnen niet alle vluchtelingen gelijk zien”, vervolgde Maas.



Maas geeft aan dat de landen waarmee afspraken zijn gemaakt om deze burgers terug te nemen zullen deze bepalingen ook moeten respecteren en zullen het procedureel makkelijker moeten maken om deze misdadigers sneller terug in eigen land te krijgen.



De Ministeries van Binnenlandse Zaken en Justitie geeft in hun nieuwe wetsvoorstel aan dat buitenlanders die een moord plegen, een ander verwondingen toebrengen of betrokken zijn bij een verkrachting waardoor ze minimaal voor 1 jaar de gevangenis in moeten, ook geconfronteerd moeten worden met het uitzetten uit Duitsland. De wetgeving is tot stand gekomen na de incidenten in Keulen tijdens Oud en Nieuw.



Verwacht wordt dat de nieuwe wetgeving na volgende week geaccepteerd en geactiveerd zal worden nadat deze door de Federale Bond is gepasseerd.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Tüm gelişmelerden haberdar olmak için Turkinfo Hollanda Haber'i:

Adreslerinden takip edin!