Biljard 3 banden wereld kampioenschap

In de eerste etappe van de kampioenschap, dat in de Turkse plaats Bursa gehouden wordt, heeft de Nederland Jaspers de eerste plaatst bereikt door te winnen van de Belgische Caudron.

Biljard 3 banden wereld kampioenschap
Editör: Turkinfo.nl
08 Şubat 2016 - 07:34

De 2016 wereld kampioenschap biljard 3 banden, dat georganiseerd is door de Wereld Biljard associatie in samenwerking met de Turkse Biljard federatie, wordt gehouden in Bursa en de eerste etappe is gewonnen door Dick Jaspers uit Nederland.



Tijdens de finale, dat afgewerkt werd in Merinos Ataturk Congres en Cultuur centrum, was de Nederland te sterk voor zijn Belgische opponent Frederic Caudron.



De wedstrijd die in eerste instantie evenwichting leek te verlopen is uiteindelijk gewonnen door Jaspers met een stand van 40-34. De prijs is uitgereikt door de Turkse voorzitter van de Biljard Bond, Farouk Barki.



De prijs voor de tweede prijs is aan Caudron uitgereikt door de burgemeester van Bursa, Recep Altepe. De voorzitter van de Turkse Biljard federatie, Ersan Ercan, heeft de prijzen uitgereikt aan de Belgische Eddy Merckx en de Amerikaan Pedra Piedrabuena, die beiden in de halve finale hebben verloren.



Jaspers, dat de pers te woord stond nadat hij zijn prijs in ontvangst had genomen zei dat hij enorm blij was met de prijs die hij gewonnen had. Hij gaf ook aan dat de eerste ronde heel moeilijk was en dat hij daar ook de kans liep al verslagen te worden. Hij is blij dat hij de eerste ronde door is gekomen en uiteindelijk de prijs in ontvangst heb mogen nemen.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Tüm gelişmelerden haberdar olmak için Turkinfo Hollanda Haber'i:

Adreslerinden takip edin!