Bekerviering Feyenoord

De bekerviering van Feyenoord, na 8 jaar wachten hierop, werd gevierd door tienduizenden mensen.

Bekerviering Feyenoord
Editör: Turkinfo.nl
26 Nisan 2016 - 05:56

Feyenoord, dat de KNVB beker afgelopen zondag won door met 2-1 te winnen van Utrecht, vierde met tienduizenden mensen gisteren de bekerwinst op de coolsingel in Rotterdam.



Het feest in het centrum van Rotterdam, waar alle spelers en de gehele technische staf aanwezig was van Feyenoord, is begonnen met een bezoek van de burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb.



Na de speech van Aboutaleb op het bordes van het stadhuis zijn de spelers en de technische staf van Feyenoord tevoorschijn gekomen en hebben alle aanwezige supporters bedankt voor hun steun in de strijd van de KNVB beker.



De beker, dat na 8 jaar weer eens in Rotterdam is gebleven, werd een voor een door alle spelers en leden van de technische staf opgeheven. De bijeenkomst werd bijgewoond door bijna 40 duizend supporters.



Nadat de spelers het woord genomen hadden nam Giovanni van Bronckhorst nog even het woord. Hij gaf aan dat ze blij zijn met de winst van de KNVB beker en dat hun volgende doel is om de laatste 2 wedstrijden te strijden om de derde plaats te handhaven in de competitie.



Aboutaleb, dat ook deelnaam aan de festiviteiten, gaf aan dat het krijgen van de beker de leukste cadeau is voor Rotterdam.



Feyenoord, dat 2 weken voor het einde van de reguliere competitie op de derde plaats staat, heeft tot nu toe 12 keer de KNVB beker weten te winnen.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Tüm gelişmelerden haberdar olmak için Turkinfo Hollanda Haber'i:

Adreslerinden takip edin!