Bedrijfskantine duurder dan de markt

Van de werkende mensen in Nederland doet 1 op de 10 werknemers eten in een bedrijfskantine.

Bedrijfskantine duurder dan de markt
Editör: Turkinfo.nl
28 Ocak 2016 - 06:54

De onderzoeksresultaten zijn gepubliceerd voor de Nederlandse bedrijfskantines. Hierin zijn merkwaardige uitslagen te constateren. Het percentage dat dagelijks zijn lunch eet in een bedrijfskantine is 10 procent.



Volgens het onderzoek, dat uitgevoerd is door ING Bank, zijn de prijzen van de producten die in een bedrijfskantine verkocht worden, de afgelopen 10 jaar bijna verdubbeld. Werknemers geven gemiddeld 2,70 euro per dag uit aan de bedrijfskantine, echter dit is niet voldoende om in de middag de lunch volledig te dekken. De meeste werknemers kopen enkel een pakje melk, karnemelk en overige dranken uit de kantine, waardoor het gemiddelde van de bestedingen in een kantine laag blijft.



De ondervraagden geven aan dat bij het verlagen van de prijzen in een bedrijfskantine ongeveer 46 procent bereid is om de lunch in de bedrijfskantine te eten. Als voornaamste reden van de prijsstijging wordt gezien het deel dat de werkgever betaald / subsidieert. Deze wordt steeds minder en bij de meeste bedrijven is deze al nihil.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Tüm gelişmelerden haberdar olmak için Turkinfo Hollanda Haber'i:

Adreslerinden takip edin!