Aanslag in Istanbul - Sultanahmet

Minister van gezondheid Müezzinoğlu heeft een bezoek gebracht aan de gewonden van de aanslag in het ziekenhuis.

Aanslag in Istanbul - Sultanahmet
Editör: Turkinfo.nl
12 Ocak 2016 - 21:18

Minister van gezondheid Mehmet Müezzinoğlu heeft een bezoek gebracht aan de gewonden van de aanslag in het ziekenhuis. De minister heeft hier ook informatie gekregen over de status van de slachtoffers. Bij het verlaten van het ziekenhuis heeft de minister de vragen beantwoord van de pers waarbij hij heeft aangegeven dat de status van de Noorse toerist Joistein Nielsen goed is. Hij vervolgde zijn woorden met “We hebben met hem gesproken. Hij geeft aan dat dit een grote menselijke fout is. De toerist geeft verder aan dat dit soort teroristische aanslagen zullen bijdragen dat mensen dichter naar elkaar toe zullen komen om met zijn allen dit soort terorisme te bestrijden. De toerist is voornamelijk aan zijn knie geraakt tijdens de aanslag. Hij heeft nog niet besloten of hij in Turkije geopereerd wil worden of in eigen land. Wij zullen in ieder geval onze steun hierin geven. Een vrouw van Duitse afkomst is in zorgelijke toestand. De eerste behandelingen zijn achter de rug. Op dit moment wordt niet gevreesd voor haar leven, al het nodige is gedaan.”



De minister geeft verder aan dat de teroristische aanslag professorisch is voorbereid en gepland. Het is moeilijk om te strijden tegen dit soort teroristische aanslagen, het is nooit bekend waar, wanneer en hoe deze aanslagen uitgevoerd worden. Het is een onmenselijke en laffe actie met 10 slachtoffers als resultaat. Ondanks alles ben ik ervan overtuigd dat de mensheid gezamenlijk hierboven zal komen en dit soort teroristische aanslagen zal overwinnen. Ik wens de gewonden heel veel sterkte in hun herstel en condeleer de nabestaanden van de overledenen.



Volgens de berichtgeving van het ziekenhuis zijn de gewonden Joistein Nielsen uit Nederland, Schulz Wilhem en Doris Migner uit Duitsland in goede handen en worden deze verder behandeld.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Tüm gelişmelerden haberdar olmak için Turkinfo Hollanda Haber'i:

Adreslerinden takip edin!