Vrouw ontvangt antwoord op sollicitatie - 48 jaar later

De 70-jarige Tizi Hodson, die in Engeland woont, hoorde na 48 jaar de uitkomst van haar sollicitatie voor de droombaan als motoracrobaat.

Vrouw ontvangt antwoord op sollicitatie - 48 jaar later
Editör: Turkinfo.nl
07 Ekim 2024 - 14:41

Tizi Hodson, een 70-jarige vrouw uit Gedney Hill, Lincolnshire, heeft na bijna een halve eeuw eindelijk het mysterie ontrafeld van haar droombaan als motorstuntrijder. In 1976 solliciteerde ze naar deze baan, maar ze ontving nooit een reactie. Nu, 48 jaar later, ontdekte ze waarom.

De originele sollicitatiebrief, verzonden in januari 1976, lag al die jaren achter een lade in een postkantoor. Toen Hodson de brief eindelijk in handen kreeg, was ze verbaasd. "Ik heb me altijd afgevraagd waarom ik nooit iets over de baan hoorde. Nu weet ik waarom," zei ze.

Een onverwachte terugkeer

De brief werd teruggestuurd met een handgeschreven notitie: "Late bezorging door het postkantoor van Staines. Gevonden achter een lade. Slechts ongeveer 50 jaar te laat." Ondanks dat de brief nooit aankwam, weerhield dit Hodson er niet van om haar dromen na te jagen.

Hoewel ze niet als motorstuntrijder aan de slag ging, leidde Hodson een avontuurlijk leven. Ze verhuisde naar Afrika, waar ze als slangenbezweerder en paardenfluisteraar werkte. Ze leerde zelfs vliegen en werd aerobatic-piloot en vlieginstructeur. "Ik heb een fantastisch leven gehad," vertelde Hodson, terugkijkend op haar avonturen.

Een droom die nooit verdween

Hodson herinnerde zich nog goed hoe ze de sollicitatiebrief in haar appartement in Londen had getypt. "Elke dag zocht ik naar mijn post, maar er kwam niets. Ik was zo teleurgesteld, want ik wilde echt, echt een motorstuntrijder worden." Ze ging zelfs zo ver dat ze in haar sollicitatie niet vermeldde dat ze een vrouw was, uit angst om geen kans te krijgen. "Ik vertelde ze domweg dat het me niet uitmaakte hoeveel botten ik zou breken," herinnert ze zich lachend.

Een leven vol avontuur

Ondanks het feit dat haar droombaan nooit werkelijkheid werd, heeft Hodson niets te klagen over haar levensloop. "Als ik mijn jongere zelf advies kon geven, zou ik haar vertellen alles te doen wat ik heb gedaan. Ook al heb ik een paar botten gebroken, het was het allemaal waard."

De teruggevonden sollicitatiebrief, hoewel te laat, bracht haar een gevoel van afsluiting. "Het betekent zoveel voor me dat ik de brief na al die tijd heb teruggekregen," zei ze emotioneel. Hoe de brief haar uiteindelijk wist te bereiken, blijft echter een mysterie, vooral omdat Hodson meer dan 50 keer is verhuisd en zelfs vier of vijf keer van land is veranderd.

Een ongewone postbezorging, maar een buitengewoon leven.

©TURKİNFO.NL

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Tüm gelişmelerden haberdar olmak için Turkinfo Hollanda Haber'i:

Adreslerinden takip edin!