19-jarige man betrapt met onderbroek vol drugs in Breda

Breda, 3 juni 2024 - Agenten hielden zondagavond een 19-jarige man uit Breda aan nadat hij met hoge snelheid op de A58 reed. De man bleek bij controle een flinke hoeveelheid vermoedelijk harddrugs in zijn onderbroek te hebben verstopt. Hij zit vast voor verder onderzoek.

19-jarige man betrapt met onderbroek vol drugs in Breda
Editör: Turkinfo.nl
04 Haziran 2024 - 11:10

De agenten zagen de auto van de verdachte rond 19.00 uur opvallen op de A58 vanwege zijn hoge snelheid. Ze besloten de bestuurder te controleren. Tijdens het rijden zagen ze dat de man iets tussen zijn benen leek weg te stoppen en zich zenuwachtig gedroeg. De auto werd uiteindelijk aan de kant gezet op de Bavelseparklaan.

Toen de bestuurder zijn portier opende, roken de agenten een henneplucht. De man gedroeg zich ook vreemd, waardoor ze vermoedden dat hij onder invloed van drugs reed. De man ontkende dit en weigerde vervolgens een speeksel- en bloedtest. Dit is strafbaar. Hij ontkende ook drugs bij zich te hebben.

Drugs in onderbroek

Na zijn aanhouding werd de man naar het politiebureau gebracht. Bij een fouillering vonden agenten meer dan 10 zakjes met wit poeder in zijn onderbroek. Vermoedelijk gaat het om harddrugs, maar dit wordt nog onderzocht. De auto en de drugs zijn in beslag genomen voor verder onderzoek.

De man zit vast voor verhoor en wordt mogelijk vervolgd voor drugsbezit, rijden onder invloed en het weigeren van een speeksel- en bloedtest.

Politie

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Tüm gelişmelerden haberdar olmak için Turkinfo Hollanda Haber'i:

Adreslerinden takip edin!